keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Spring


Minusta alkaa tuntumaan, että keväisin tulee jokaiselle meistä semmoinen henkisen kasvun ja muun valaistumisen aika. Allekirjoitan kyllä itsekin, että tänä keväänä olen kasvanut ja herännyt eloon. Taistelua mieleni ja muun sairaan kanssa ei olla käyty loppuun, mutta voisin jopa sanoa, että välirauha on solmittu. 

Tuntuu ihanalta, kun peilistä katsoo ihminen, jonka silmät ovat elävät, kirkkaat ja jopa toiveikkaat? Entinen elämä on jäänyt omalla tavallaan taakse ja sen painolasti ei ole joka päivä enää hartioilla. Vaan uskallan heittäytyä hetkeen ja antaa tunteen ja intuition viedä mukanaan. 

 

Intuitio? Intohimo? Tunneäly? Hetki? Mitä nuo tarkoittavat, mitä niiden merkitys on? Tuntuu, että intohimo on ollut pois. Se on tullut takaisin. Se polttava tunne, joka vie jalat mukanaan ja mieli karkaa muualle, keskittyen vain yhteen asiaan. Intuitio on vaikea käsite, mutta se on niitä hetkiä kun naurat ja huomaat istuvasi junassa menossa jonnekin tekemään jotain mitä et ole suunnitellut. Elät hetkessä, siinä hetkessä ja siinä tunteessa. 


Hetkiä jolloin tuntee elävänsä tulee päivittäin. Ei siihen taritse muuttaa Hollywoodiin ja odottaa sellasia elokuvamaailman kyyneleenvieräytys-hetkiä. Minusta tuntuu, että kuraisilla tassuilla sisälle ryntäävä koira muistuttaa elämästä. Sisäinen kasvu ja tietoinen oman käytöksenäsä muuttaminen. 


"I am beautiful, no matter they say. Words can't bring me down. I am beautiful in every single way. Yes, words can't bring me down. So don't you bring me down today."


"So if I decide to waiver my chance to be one of the hive.
Will I choose water over wine and hold my own and drive?
It's driven me before.
And it's seems to be the way that everyone else gets around.
But lately I'm beginning to find that.
When I drive myself my light is found.

Whatever tomorrow brings, I'll be there, with open arms and open eyes.
Whatever tomorrow brings I'll be there, I'll be there.
Would you choose water over wine? Hold the wheel and drive."

Dum spiro, spero-niin kauan kuin hengitäm, toivon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti